Bossingel 16
5531 NH Bladel

Tel.  (0497) 33 00 90
Fax. (0497) 33 03 11

Email: bighome@planet.nl


Vrijstaande woning met bijgebouwen in
Midden-Zuid-Slowakije, regio Banska Bystrica

Gerenoveerde woning met schuur en bijgebouwtje, dat vroeger dienst deed als woonruimte.
Landelijk gelegen in een prachtige omgeving; perceelsoppervlakte ca. 2780 m2, geheel omheind.

De indeling is als volgt:
Het huis is op een heuvel gebouwd.
De oprit (patio) loopt schuin omhoog. Aan het einde van de oprit is de schuur. Links kun je dan een verharde rolstoelhelling op. Na ongeveer 6 meter maakt deze helling een draai van 180 graden, daarna komt de helling na ongeveer 4 meter op een terras uit. De keuken en de hoofdingang grenzen aan dat terras. Dat terras is ook toegankelijk via een betonnen trap.
Vanaf het terras kom je bij de buitendeur via een halletje en in de woonkamer. Deze verdieping kun je dus beschouwen als begane grond, omdat er onder de keuken, de badkamer en een deel van de huiskamer geen verdieping meer is.
Wel onder de beide slaapkamers en een deel van de huiskamer. (Onder ongeveer de helft wel en onder ongeveer de helft geen ruimten.) Omdat er onder een deel van deze verdieping wel ruimten zijn kun je deze ook als eerste verdieping beschouwen.
De benedenetage is dus apart toegankelijk en omvat een gang en twee ruimten, waarvan er een in gebruik is als (slaap)-kamer.
De beneden verdieping is dus onder de beide slaapkamers en een deel (ruim 1 meter breed) van de huiskamer. De vloer van de beneden verdieping bevindt zich aan de voorkant van het huis op ongeveer 1 meter onder het maaiveld en het plafond van de benedenverdieping bevindt zich aan de achterkant op maaiveld hoogte. Deze verdieping kun je dus beschouwen als begane grond of ondiepe tot diepe kelderverdieping.
Het nieuwe dak is geïsoleerd en de zolderverdieping biedt eventueel ruimte voor nog enkele slaapkamers.

De woning is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een gasgestookte CV, waarvan de tank zich op het perceel bevindt.
In de schuur is een 380V-aansluiting aanwezig.

Het perceel rondom de bebouwing is begroeid met gras en meerdere terrassen bieden een fantastisch uitzicht op het heuvellandschap van Pol'ana, waar geskied kan worden.

Het object is zowel geschikt als vakantiewoning, langdurige verhuur of permanente bewoning.© Copyright 2011-2012, BPS Eindhoven - All rights reserved
Bossingel 16
5531 NH   Bladel

0497  33 00 90
06 53 14 77 87
Tel.   
GSM 
Vraagprijs:       
Aanvaarding:  
Soort woning:

Woonoppervlakte:
Aantal kamers:
€ 59.000,00 
in overleg
woning + bijgebouwen


180 m2
6