Bossingel 16
5531 NH Bladel

Tel.  (0497) 33 00 90
Fax. (0497) 33 03 11

Email: info@bighome.nl


Bossingel 16
5531 NH   Bladel
© Copyright 2011-2012, BPS Eindhoven - All rights reserved
Aankoop.

Op geheel eigen wijze begeleiden wij u bij de aankoop van uw huis: eigenzinnig, nuchter en met verstand van zaken. Wij hebben hierbij maar één doel en dat is uw droomhuis aankopen voor de allerbeste prijs.
Door onze professionaliteit besparen wij u niet alleen kostbare tijd, maar ook, zeker niet onbelangrijk, geld. Een van onze sterkste punten is namelijk onderhandelen. Door de jarenlange ervaring halen wij het onderste uit de kan voor u. Wij raden u dan ook aan om niet zelf te gaan onderhandelen.
Als uw aankoopmakelaar nemen wij u deze emotie uit handen en onderhandelen voor u, op een zakelijke manier, met als belangrijkste onderdeel dat al uw wensen meegenomen worden. 
Wij werken op 'no cure no pay'-basis, wat betekent dat als u geen woning koopt, u ook niets betaalt. Vinden wij een passend huis voor u, dan wordt onze nota bij de notaris verrekend.
Een huis kopen doe je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven, dus waar moet u op letten en waar moet u allemaal aan denken? Het is nogal wat, als je alles bij elkaar optelt. Wij adviseren u daarom ons als expert in te schakelen om bijvoorbeeld de volgende belangen voor u te behartigen:
-    Betaalt u niet teveel?
-    Zijn er zichtbare of onzichtbare gebreken?
-    Klopt de koopakte met wat is overeengekomen?
-    Staan er onduidelijke 'kleine lettertjes' in het koopcontract?

Wij hebben alle kennis en vaardigheden, maar onze persoonlijke aanpak
staat voorop.

Wie wil dat niet?

Een kleine investering in verkoop- styling leidt tot het sneller verkopen van uw woning. Hierdoor hoeft u de prijs van uw woning niet met duizenden euro`s te verlagen. Een goede presentatie is namelijk essentieel en de eerste indruk is eenmalig en uitermate belangrijk!

Daarom werk ik al geruime tijd en tot volle tevredenheid samen met stylingburo Huysinzicht, voor de restyling van uw huis voor de verkoop.


Snel uw huis verkopen!
0497  33 00 90
06 53 14 77 87
Tel.   
GSM 
Onze laatste verkoop